Om oss

Brandsparkle skapar varumärken


Brandsparkle är ett företag som specialiserar sig på att skapa och leverera kvalitativa drycker för varumärken. Vi är dedikerade till att skapa unika läskedrycker som bär på varumärkets identitet och essens. Vår expertis ligger i att skapa skräddarsydda drycker som reflekterar varje varumärkes unika karaktär och budskap.

Vi strävar efter att erbjuda en omfattande tjänst där vi tar hand om hela processen, från konceptualisering och produktutveckling till förpackning och distribution. Genom att samarbeta med några av Europas producenter erbjuder vi skräddarsydda smaker, förpackningsdesign och marknadsföringsstrategier för att säkerställa att varje dryck blir en minnesvärd upplevelse för konsumenterna.

Vår passion för kvalitet och innovativt tänkande genomsyrar allt vi gör. Vi strävar ständigt efter att skapa läskedrycker som inte bara är förfriskande och goda, utan som också berättar en historia och skapar en stark anknytning till varumärket. Hos oss är varje dryck vi skapar en chans att skapa en unik upplevelse för våra kunders konsumenter.


Så fungerar vårt koncept

Vi använder en process som ofta ses inom konfektionsindustrin. Vi lyssnar på ditt koncept och önskemål för att se till att det blomstrar. Om du redan har en femårsplan i din marknadsplan, är vi redo att stötta dig som leverantör. Om du har en logotyp eller en idé om hur du vill skilja dig ut, även om det är bara en skiss på papper, kan vi redan ta det första steget i processen - konceptskapande.

Om du inte har allt klart ännu behöver du inte oroa dig. Vi kan hjälpa dig med namn, design och skapa den grafiska profilen. När det är klart skickar vi underlaget till en fabrik för att framställa kartonger, burkar/flaskor och justerar smaken enligt dina önskemål. Innan hela ordern produceras får du chansen att granska och känna på vår produktkvalitet med ett varuprov. Det är en fantastisk känsla att se sin idé förverkligas inför sina egna ögon.

Efter ditt godkännande går vi vidare till produktionen och pallar in dina produkter. När allt är färdigt lastas det på lastbil och skickas till den adress du valt. Därefter kan du börja skicka dina order

 


woman covering her right eye with lollipop

Konceptskapande

Med papper och penna och krita i hand. Lägger vi upp ditt koncept i en projektplan. Vi går igenom vad vi behöver samla in från er tills nästa möte. 

Formgivning

Dags att börja sätta igång utformandet av din produkt. Du förser oss med den saknade informationen sedan mötet tidigare och vi kan skicka materialet till vårt tryck. 

Varuprover

Smakprover och tester tas fram både på färgskalor, produktens utformande och ser så att den upphåller det kvalitetskrav den ska ha för att få nå ut till marknaden. 

Beställning & leverans

När du godkänt varuproverna så trycker vi på den stora gröna knappen och din kompletta produktion startar. Efter någon vecka är allt packat och klart och vi kan se det första pallarna lastas på.