Energidryck
SHOT

Liten koncentrerad shot på mellan 80-100 ml. 

Burk

Klassisk 250/330/460/500/660ML

PULVER

En portion i pulverform som lätt blandas i vatten.

PET 

250/330/500/660/1000/1500 ML
(ja du läste rätt...) 

Hur mycket energi behöver du? 

  Vi arbetar genom vårt eget laboratorium. Vi kan såklart efterlikna alla produkter på marknaden, men egentligen, hur kul är det? Varför inte istället prova på att skapa något helt eget? Vi kan enkelt sänka och höja samtliga nivåer, eller varför inte helt enkelt ta bort onödiga tillsatser.

Fokus för studier 
och arbete

Energidryck är ett idag genomarbetat system sedan 20 år tillbaka. Det ger inget längre, konsumenten idag söker nya funktioner. Kanske inte bara energi. Som enda företag i Sverige kan vi idag erbjuda komplexa kombinationer. Allt handlar inte om att bli pigg. Men har du någonsin hört om drycker som ger dig ett lugn och sinnesfrid. Funktionsdrycken är här för att stanna.

 Vi är först i Sverige med att erbjuda produktion med CBD-drycker och rena medicinska produkter.  

Trenden du inte kände till

Vi bör lyssna till vår ungdom, dagens barn och ungdomar som följer sociala medier vill vara alerta. De söker energi, inte berusning. Vi arbetar ständigt med att vara först på marknaden. Vi kan hjälpa dig att producera produkter som möter dagens krav. Visste du att den mest stigande trenden just nu är vatten med rent protein?

Vi hittar produkter så att du kan rikta dig mot precis vilken kategori konsumenter ditt företag vänder sig till.


Vi skapar ett recept som du kan licensera

Inom dryckesproduktion är företagen Red Bull, Coca-Cola och Pepsi goda förebilder för hur du kan skapa en dryck som inte går att kopiera när ditt företag tar fart. Vi kan erbjuda globalt varumärkesskydd baserat inte bara på namn och logotyp, utan nu även på recept. Misstänker du en kopia, skickar vi det till laboratoriet och hjälper er genom hela rättsprocessen. Det fungerar för dig åt båda hållen

Företagsprofilering, fast på riktigt

Vi försöker alltid att hitta det lilla extra i våra profilprodukter. Vi har fler smaker än konkurrenterna att erbjuda. Vi kan erbjuda er alla sorter förpackningar såsom PET, Tetra, aluminium eller glas. Under en mässa, till exempel, kan vi erbjuda unika QR-koder på våra enheter så att ni kan arrangera en tävling samt arrangera ett lotteri. Möjligheterna är oändliga. Låt oss ta ett samtal så kan vi hitta inspirerande koncept tillsammans.

production-line-brandsparkle

Sänk kostnaderna från din befintliga produktionskedja

Har du en egen dryck i produktion redan? Jämför era befintliga priser hos oss. Vi kommer garanterat kunna sänka dina kostnader rejält. Vi har även tillgång till lagerhantering runt om i Europa så söker du dig in på den Europeiska marknaden så har vi alla kanaler färdiga för en sådan expansion.  

Vi skapar din helt egna lösning

Med eget smak laboratorium är ingenting omöjligt. Oavsett ifall drycken skall ha en speciell smak, vara med eller utan socker - eller nivån på koffein. Vi kan få din dryck att smaka precis hur du vill. Och det fastställer vi innan vi hittar en lösning vad din dryck skall tillföra. 

Kontakta oss

Vi gör hela processen enkel för dig att skapa din drömsmak. Genom eget laboratorie så hittar vi din smak 

Ge oss dina idéer - vi vill gärna se dig utveckla dem oavsett vilken målgrupp du har. Om din idé är bra tvekar vi inte en sekund att dela med oss av vårt nätverk av musiker, idrottare, entreprenörer och andra. Dina idéer kan nå långt om du hittar exakt ditt segment.

Vi vill gärna stödja detta och en dag kanske lägga ut just din logotyp som referens för oss...