BCAA I MODERN UPPTAPPNING

SHOT 

Blandad shot färdig att blanda med olika smaker. Serverar oftast som 25/50 ML 

DRYCK

Klassisk aluminiumburk i formatet 250/330/500 ML 

PULVER

När du vill ha ett torrt koncentrat och blanda ut med egen vätska

POWER
SHOT

Ett litet koncentrerat rör med just det du behöver. Snabb och ruskigt effektivt.

JELLYS

Vi kan sätta koncentrat i 15 olika former av jellys
 

POWER
BAR

Nutrition bars är ett nyttigt snacks som är älskat av många

man doing a handstand

Vi har färdiga lösningar för dig 

 
Ibland är det onödigt att uppfinna hjulet två gånger. En del av våra klienter söker en välbeprövad produkt som fungerar. Beskriv för oss kort fattat vad du är ute efter så hittar vi något som kommer passa dig.


Egen formula? 

Går du i tankar på att skapa en helt egen produkt till ett specifikt ändamål våra specialister hjälper dig att skapa en perfekt mix mellan ingredienser och smaker bara du har en idé om vad du vill skapa. Vi bistår med hela ledet för dig att gå i mål. Vår palett av tjänster är en av Europas absolut bästa. Efter produktutveckling kan vi även bistå med förpackningsdesign, marknadsföring, logistik. 

Vi kan erbjuda formaten dryck, shot, power-shot, pulver samt jellyFAKTA OM BCAA

Drycken som är viktigare än 
vad många tror.  

BCAA står för Branched-Chain Amino Acids på engelska, eller grenade aminosyror på svenska. BCAA-drycker är drycker som innehåller en hög koncentration av dessa specifika aminosyror: leucin, isoleucin och valin. Dessa aminosyror betraktas som essentiella, vilket innebär att kroppen inte kan producera dem själv och istället måste få dem genom kosten eller kosttillskott.

BCAA-drycker marknadsförs ofta inom fitness- och träningsvärlden på grund av deras påstådda förmåga att främja muskelåterhämtning, minska muskeltrötthet och främja proteinsyntesen i kroppen. Eftersom BCAA utgör en viktig del av muskelvävnadens sammansättning, tror vissa att intag av dessa aminosyror kan hjälpa till att skydda och stödja musklerna vid intensiv träning eller under perioder av kaloribegränsning.

BCAA-drycker kan komma i olika smaker och varianter, och de marknadsförs ofta som ett komplement till träning för att främja återhämtning och stödja muskelbyggande processer. Det är viktigt att notera att effekterna av BCAA-drycker kan variera mellan individer och att det finns varierande vetenskaplig forskning kring deras specifika fördelar. Innan man börjar inta något kosttillskott, inklusive BCAA-drycker, är det alltid rekommenderat att rådgöra med en läkare eller näringsrådgivare.10 av våra bästa anledningar till varför du skall använda BCAA produkter i din träning

  1. Muskelåterhämtning: BCAA (grenade aminosyror) hjälper till att främja muskelreparation och återhämtning efter intensiv träning genom att minska muskelnedbrytning.
  2. Minskar muskelnedbrytning: Genom att konsumera BCAA efter träning minskar du kroppens tendens att bryta ner muskelvävnad, vilket kan uppstå vid träning med hög intensitet.
  3. Förbättrar proteinsyntesen: BCAA bidrar till att öka proteinsyntesen i musklerna, vilket är avgörande för att bygga och reparera muskler.
  4. Minskar trötthet: BCAA kan minska känslan av trötthet efter träning, vilket kan hjälpa dig att återhämta dig snabbare och återgå till aktivitet.
  5. Bevarar muskelmassa: Eftersom BCAA kan motverka muskelnedbrytning kan det hjälpa till att bevara den hårt förvärvade muskelmassan.
  6. Förbättrar återhämtningstiden: Genom att minska muskelskador och främja återhämtning kan BCAA bidra till att förkorta återhämtningstiden mellan träningspass.
  7. Förhindrar överskattning av katabola hormoner: BCAA kan hjälpa till att förhindra eller minska frisättningen av katabola hormoner som kan bryta ned muskelvävnad.
  8. Ökar träningsprestanda: Genom att minska trötthet och främja återhämtning kan BCAA hjälpa till att förbättra träningsprestanda över tid.
  9. Lätt att konsumera: BCAA-drycker är bekväma och enkla att konsumera direkt efter träning utan behov av beredning eller tillagning.
  10. Hydration: Vissa BCAA-drycker innehåller även elektrolyter som kan hjälpa till med återställande av vätskebalansen efter träning, vilket är viktigt för kroppens funktioner.

Viktigt att notera är att individuella resultat kan variera och det är alltid bra att konsultera en tränare eller en hälsoexpert innan man gör stora förändringar 
i kost eller träning 

Kontakta oss för ta fram en egen model 

man holding black barbell