Brandsparkle lanserar inom kort en egen Solrosolja för konsument och HORECABrandsparkle planerar en lansering av Solrosolja for konsument och HORECA marknaden. Trycket har sedan invasionen av Ukraina vart högt efter denna viktiga ingrediens. Vi gör det därför inom kort möjligt att hjälpa denna produkt direkt från Ukrainska och Sydamerikanska bönder.  Detta är starten för en rad andra oljor. Mer information kommer inom kort, men vidare kan du läsa varför vi tycker att det självklart skall kunna vara tillgängligt till ett mycket bättre pris än vad det säljs för idag. 

Solrosolja är inte bara känt för sin mångsidighet i köket utan erbjuder också en rad hälsosamma egenskaper. Genom en noga kontrollerad extraktionsprocess bevaras solrosoljans näringsvärde och gör den till en utmärkt tillskott i en balanserad kost.

Rika på Nyttiga Fettsyror för Hjärthälsa

Solrosolja innehåller en balanserad kombination av enkelomättade och fleromättade fettsyror, inklusive omega-3 och omega-6. Dessa essentiella fettsyror har visat sig stödja hjärthälsa och minska risken för inflammatoriska sjukdomar.

Naturliga Antioxidanter för Cellskydd

Högkvalitativ solrosolja är rik på antioxidanter, särskilt vitamin E. Dessa antioxidanter bidrar till att bekämpa fria radikaler i kroppen, vilket kan förhindra cellskador och främja övergripande hälsa och åldrande.

woman in white vest and black bikini with hand on chest
Förbättrar Kolesterolprofilen 
för Hjärt-Kärlhälsa
 


Studier har visat att solrosolja kan öka det goda HDL-kolesterolet samtidigt som det minskar det dåliga LDL-kolesterolet. Detta kan gynna hjärt-kärlsystemet och minska risken för hjärtsjukdomar


"Solrosolja, med sin rika kombination av nyttiga fettsyror och naturliga antioxidanter, är som en stråle av hälsa som lyser upp varje måltid och ger näring åt både kropp och själ" 


Stödjer Immunförsvaret

De näringsämnen som finns i solrosolja, inklusive vitamin E, främjar en frisk och strålande hud. Dess användning kan även sträcka sig till hudvård genom att appliceras topiskt för att mjukgöra huden och lindra torrhet.med Selen

Solrosolja innehåller selen, en mineral som är känt för att stödja immunförsvaret. En balanserad konsumtion av selen kan bidra till att stärka immunförsvaret och minska risken för infektioner.


Antiinflammatoriska Egenskaper för Lindring av Symtom

De antiinflammatoriska egenskaperna hos solrosolja kan vara till nytta för personer som lider av inflammatoriska tillstånd som artrit. Att inkludera solrosolja i kosten kan bidra till att minska inflammation och lindra relaterade symtom.Ideell vid Matlagning med Hög Rökpunkt och Neutral Smakprofil

Med sin höga rökpunkt är solrosolja idealisk för stekning och matlagning vid höga temperaturer. Dess neutrala smak gör den också till ett utmärkt val för att förbättra smakprofilen i olika rätter.

Att inkludera högkvalitativ solrosolja som en integrerad del av din dagliga kost kan vara ett smart och hälsosamt val. Var noga med att välja en olja av hög kvalitet för att säkerställa maximala hälsofördelar från detta näringsrika livsmedel.